Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
Logo Acculampen.nl

Draadloze & Oplaadbare wandlampen

Haal meer sfeer in huis met draadloze wandlampen. Geen gedoe met lastige aanleg van een stroompunt, maar simpelweg oplaadbaar met een USB kabel. Bekijk ons assortiment oplaadbare wandlampen en upgrade je interieur met extra sfeerverlichting.

Enig resultaat

Draadloze en oplaadbare wandlampen

Kun jij bij jou thuis op bepaalde plekken extra wandverlichting gebruiken, maar ontbreken de lichtpunten met stroomaanvoer? Dan ontkwam je er tot op heden niet aan om leidingen in je muur te frezen of om te accepteren dat de bedrading altijd in het zicht zit. Met ons assortiment draadloze wandlampen is dit verleden tijd! Je installeert onze oplaadbare muurlampen eenvoudig en snel, zonder gedoe.

Draadloos & eenvoudig te installeren

Draadloze wandlampen zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Omdat er geen vast lichtpunt met stroomaanvoer nodig is, installeer je de lampen extreem eenvoudig. Je plakt of monteert simpelweg het bevestigingsplaatje op de gewenste plek en klikt de oplaadbare lamp dankzij de magneet hieraan vast. Wanneer het tijd is om op te laden, haal je de wandlamp van het magnetische plaatje af en leg je deze eenvoudig aan de meegeleverde USB-C oplaadkabel. Na enkele uren is de draadloze muurlamp volledig opgeladen en geniet je weer een aantal avonden van consistent en betrouwbaar licht.

Draadloze wandlampen op accu voor iedere ruimte

Ons assortiment oplaadbare wandlampen is multi-inzetbaar. Dit houdt in dat je op iedere denkbare plek binnenshuis eenvoudig een draadloze muurlamp plaatst. Denk bijvoorbeeld aan die ene muur in de woonkamer, die donkere plek in de gang of die leesplek die wel wat extra licht kan gebruiken. Dankzij een strak en modern ontwerp passen onze wandlampen moeiteloos in ieder interieur.

Oplaadbare muurlampen met bewegingssensor

In sommige situaties en ruimtes is snel licht geen overbodige luxe. Dankzij een bewegingssensor detecteren onze oplaadbare wandlampen wanneer jij de ruimte binnenloopt. Zo springt de lamp automatisch aan en hoef je niet te zoeken naar een lichtknop.

Snel & simpel meer sfeer in huis

De verlichting is erg bepalend voor de sfeer in een ruimte. Met een oplaadbare wandlamp creëer je snel en eenvoudig meer sfeer in een ruimte. Ontdek alle voordelen:

Duurzaam verlichten

Onze wandlampen, tafellampen en andere oplaadbare lampen zijn niet alleen stijlvol maar ook energiezuinig, dankzij de LED-technologie die het hart vormt van vele modellen. Deze lampen verlagen je energieverbruik en dragen bij aan een duurzame woning.

Draadloze wandlampen voor binnen bij Acculampen.nl

Draadloze wandlampen bieden veel mogelijkheden voor het verlichten van je woning. Dit type lampen combineert een mix van functionaliteit, stijl en eenvoud. Zo zorg je in een handomdraai voor extra sfeer en warmte in huis. Bestel vandaag nog jouw favoriete oplaadbare wandlamp bij Acculampen.nl!