Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
0
Logo Acculampen.nl
0

Draadloze & Oplaadbare wandlampen

Haal meer sfeer in huis met draadloze wandlampen. Geen gedoe met lastige aanleg van een stroompunt, maar simpelweg oplaadbaar met een USB kabel. Bekijk ons assortiment oplaadbare wandlampen en upgrade je interieur met extra sfeerverlichting.

  Enig resultaat

  Draadloze en oplaadbare wandlampen

  Kun jij bij jou thuis op bepaalde plekken extra wandverlichting gebruiken, maar ontbreken de lichtpunten met stroomaanvoer? Dan ontkwam je er tot op heden niet aan om leidingen in je muur te frezen of om te accepteren dat de bedrading altijd in het zicht zit. Met ons assortiment draadloze wandlampen is dit verleden tijd! Je installeert onze oplaadbare muurlampen eenvoudig en snel, zonder gedoe met aanleg.

  Draadloos & eenvoudig te installeren

  Draadloze wandlampen zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Omdat er geen vast lichtpunt met stroomaanvoer nodig is, installeer je de lampen extreem eenvoudig. Je plakt of monteert simpelweg het bevestigingsplaatje op de gewenste plek en klikt de oplaadbare lamp dankzij de magneet hieraan vast. Wanneer het tijd is om je wandlampen op te laden, klik je de lampen er weer simpel vanaf en leg je ze aan een USB-C oplaadkabel. Eenmaal opgeladen bieden ze uren van consistent en betrouwbaar licht, wat oplaadbare wandlampen een praktische keuze maakt voor iedereen.

  Draadloze wandlampen op accu voor iedere ruimte

  Ons assortiment wandlampen beschikt over een oplaadbare batterij, die je eenvoudig oplaad met een USB-C kabel. Dankzij de accu gebruik je de lampen zonder dat deze constant aangesloten is op stroom. Dat betekent dat je op iedere denkbare plek eenvoudig een muurlamp kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan die ene muur in de woonkamer, die donkere plek in de gang of die leesplek die wel wat extra licht kan gebruiken. Dankzij het strakke ontwerp passen onze wandlampen moeiteloos in ieder interieur. Zo zorg je in een handomdraai voor extra sfeer en warmte in huis.

  Oplaadbare muurlampen met bewegingssensor

  In sommige situaties en ruimtes is snel licht geen overbodige luxe. Dankzij een bewegingssensor detecteren onze oplaadbare wandlampen wanneer jij de ruimte binnenloopt. Zo springt de lamp automatisch aan en hoef je niet te zoeken naar een lichtknop.

  Gemak en comfort met oplaadbare wandverlichting

  De verlichting is erg bepalend voor de sfeer in een ruimte. Dit zijn de voordelen van oplaadbare wandlampen:

  Duurzaam verlichten

  Onze wandlampen, tafellampen en andere oplaadbare lampen zijn niet alleen stijlvol maar ook energiezuinig, dankzij de LED-technologie die het hart vormt van vele modellen. Deze lampen verlagen je energieverbruik en dragen bij aan een duurzame woning.

  Draadloze wandlampen voor binnen en buiten

  Draadloze wandlampen zijn een innovatieve toevoeging aan het moderne huis. Ze combineren een mix van functionaliteit, stijl en eenvoud. Met oplaadbare wandlampen kies je voor een slimme, veilige en stijlvolle manier om je leven te verlichten.