Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
Logo Acculampen.nl

Draadloze & Oplaadbare tafellampen

Met onze collectie draadloze tafellampen zorg je in een handomdraai voor extra sfeerverlichting op iedere tafel. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog oplaadbare tafellampen voor thuis.

  Enig resultaat

  Draadloze tafellampen kopen

  Een mooie lamp kan de sfeer op tafel compleet veranderen. Voorkom gedoe met gevaarlijke snoeren en kies voor een oplaadbare tafellamp. Ons assortiment draadloze tafellampen bestaat uit hoogwaardige lampen met een geavanceerde accu, die je eenvoudig oplaad met de meegeleverde USB-C kabel.

  Snel & gemakkelijk extra licht op tafel

  De draadloze eigenschappen van onze tafellampen maakt het mogelijk een sfeervolle lamp te plaatsen waar en wanneer jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan je nachtkastje, je bureau of in de tuin. De meeste tafellampen in ons assortiment zijn zowel voor buiten als voor binnen geschikt. Zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken waarin een draadloze tafellamp van past komt. Dankzij de draadloze accu hoef je je geen zorgen te maken over stopcontacten en zijn gevaarlijke verlengsnoeren overbodig.

  Draadloze tafellamp

  Eenvoudig op te laden

  Ons assortiment draadloze tafellampen bevatten een accu die je eenvoudig oplaad met een (meegeleverde) USB-C kabel. Dat betekent dat je geen gedoe hebt met het kopen en vervangen van batterijen. Bij een lege accu laad je de lamp eenvoudig op en geniet je weer van urenlang verlichting op tafel.

  De voordelen van draadloze tafellampen

  Zoals hierboven al te lezen, bieden oplaadbare tafellampen diverse voordelen. We zetten ze op een rij:

  Veelgestelde vragen over oplaadbare tafellampen

  Wat is een oplaadbare tafellamp?

  Oplaadbare tafellampen zijn tafellampen met draadloze accu. Deze accu zorgt ervoor dat de tafellamp kan branden en is eenvoudig op te laden met een oplaadkabel.

  Hoe werkt een oplaadbare tafellamp?

  De draadloze accu in onze tafellampen zorgt voor stroomtoevoer naar de ledlamp. Hierdoor is het mogelijk dat de tafellamp kan branden, zonder dat er snoeren aan te pas komen.