Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
0
Logo Acculampen.nl
0

Draadloze & Oplaadbare tafellampen

Met onze collectie draadloze en oplaadbare tafellampen zorg je in een handomdraai voor extra sfeerverlichting op iedere tafel. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog dé oplaadbare tafellamp voor bij je thuis.

  Enig resultaat

  Oplaadbare tafellampen kopen

  Een mooie lamp kan de sfeer op tafel compleet veranderen. Ons assortiment draadloze tafellampen bestaat uit hoogwaardige lampen met een geavanceerde accu. Zo heb je geen gedoe met snoeren en maak je gebruik van een sfeervolle tafellamp waar en wanneer jij dat wilt. De meeste tafellampen in ons assortiment zijn zowel voor buiten als voor binnen geschikt. Ontdek de voordelen van deze innovatieve tafellampen en bestel vandaag nog jouw draadloze tafellampen bij Acculampen.nl.

  Snel & gemakkelijk extra licht op tafel

  In sommige situaties is extra verlichting op tafel geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld wanneer je aan het werk of studie bent, rustig de krant leest of gezellig met je vrienden dineert. Er zijn talloze voorbeelden te bedenken waarin een draadloze tafellamp van toegevoegde waarde is. Met behulp van onze oplaadbare tafellampen creëer je snel en eenvoudig extra licht op iedere tafel, waardoor je nooit en nergens meer met te weinig licht kampt.

  Overal inzetbaar

  Dankzij een draadloze accu hoef je je geen zorgen te maken over stopcontacten en zijn gevaarlijke verlengsnoeren overbodig. Je zet draadloze tafellampen eenvoudig overal in waar jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan de eettafel in de keuken, het bijzettafeltje in de woonkamer of het nachtkastje in je slaapkamer. Overal is wel een plek voor jouw oplaadbare tafellamp te vinden.

  Eenvoudig op te laden

  Ons assortiment draadloze tafellampen bevatten een accu die je eenvoudig oplaad met een (meegeleverde) USB-C kabel. Dat betekent dat je geen gedoe hebt met het kopen en vervangen van batterijen. Bij een lege accu laad je de lamp eenvoudig op en geniet je weer van urenlang verlichting op tafel.

  De voordelen van draadloze tafellampen

  Zoals hierboven al te lezen, bieden oplaadbare tafellampen diverse voordelen. We zetten ze op een rij:

  Veelgestelde vragen over oplaadbare tafellampen

  Wat is een oplaadbare tafellamp?

  Oplaadbare tafellampen zijn tafellampen met draadloze accu. Deze accu zorgt ervoor dat de tafellamp kan branden en is eenvoudig op te laden met een oplaadkabel.

  Hoe werkt een oplaadbare tafellamp?

  De draadloze accu in onze tafellampen zorgt voor stroomtoevoer naar de ledlamp. Hierdoor is het mogelijk dat de tafellamp kan branden, zonder dat er snoeren aan te pas komen.