Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
Logo Acculampen.nl
Draadloze tafellamp
Tafellampen
Wandlampen
Meer binnenkort

Draadloze lampen
voor iedere ruimte

Sfeervol
Simpel
Duurzaam

Draadloze en oplaadbare lampen bij Acculampen.nl

Draadloze lampen met oplaadbare accu zijn de perfecte oplossing voor iedereen die snel en simpel wil kunnen genieten van extra verlichting. De afgelopen jaren is dit type verlichting dan ook ontzettend populair geworden. Niet alleen omdat het enorm veel gemak met zich meebrengt, maar ook omdat de accu’s steeds beter worden. Acculampen.nl is dé plek voor het scoren van jouw draadloze lampen. Van draadloze tafellampen tot draadloze wandlampen, ons assortiment is uitgebreid en divers. We blijven bovendien ons assortiment doorlopend verrijken met de nieuwste en meest innovatieve draadloze verlichtingsoplossingen. Voor binnen, maar ook voor buiten. Neem een kijkje in onze webshop en scoor vandaag nog jouw favoriete oplaadbare lampen!

Draadloze lampen

Gemak, duurzaamheid en plezier met oplaadbare lampen

Draadloze lampen bieden enorm veel gemak, omdat je geen gedoe hebt met kabels. Dit is niet alleen veilig, maar zorgt er ook voor dat een constante stroomaanvoer niet vereist is. Niets is namelijk vervelender dan wanneer je net jouw interieur volledig hebt afgewerkt en ingericht, en je ontdekt dat je graag nog een extra lichtpunt aan die ene muur toevoegt. Draadloze wandlampen bieden dan een uitkomst. Je hoeft niet alsnog een stroompunt te verwezenlijken en je muren kapot te frezen, maar installeert de lamp volledig draadloos. Zo creëer je op iedere gewenste plek warmte en sfeer in huis.

Lampen zonder snoeren en gedoe

Bij Acculampen.nl vind je een groot assortiment draadloze verlichting. Van oplaadbare wandlampen tot draadloze tafellampen, we proberen een aanbod te creëeren waarmee iedereen extra sfeer en warmte aan zijn of haar leven toevoegt. Op de plek waar hij/zij dit wenst. Iedereen wil immers een aangenaam en comfortabel thuis. 

Simpel te installeren & te gebruiken

Onze draadloze lampen zijn ontworpen om iedereen de mogelijkheid te bieden extra lichtbronnen toe te voegen aan het interieur. Geen gedoe met lange snoeren, het zoeken naar een stopcontact of het aanleggen van stroompunten. Dankzij een handige accu of batterij plaats je draadloos lampen aan je muur, op de tafel of op de vloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zorg je voor extra (sfeer)verlichting op iedere gewenste plek in huis. Of je nu een gezellig hoekje wilt creëren in je woonkamer, extra licht nodig hebt in de keuken of je tuintafel wilt verlichten tijdens een gezellige zomeravond, onze snoerloze lampen staan voor je klaar.

Urenlang verlichten zonder stroom

Het mooie van oplaadbare lampen is dat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Zodra ze volledig zijn opgeladen, kunnen ze urenlang licht bieden zonder afhankelijk te zijn van een externe stroombron. Dit maakt ze perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor noodsituaties waarin de stroom uitvalt. Het opladen is simpel; je verbindt de lamp met de meegeleverde kabel en binnen enkele uren is de lamp weer klaar om je ruimtes te verlichten.

Draadloze verlichting: een duurzame keuze 

Draadloze lampen zijn niet alleen handig, maar ze zijn ook energiezuinig. Zo beschikt ons assortiment lampen over duurzame LED-technologieën en hoef je de geïntegreerde batterij slechts enkele keren per week (afhankelijk van gebruik) op te laden. Dit betekent dat je niet alleen bespaart op je energierekening, maar ook een bijdrage levert aan een beter milieu.

Oplaadbare lampen voor binnen en buiten

Onze aanbod oplaadbare lampen is erg veelzijdig. Ze vind je lampen geschikt voor binnen, maar ook voor buitengebruik. Perfect voor die avonden dat je de sfeer van binnen naar buiten wilt brengen zonder in te leveren op comfort en gemak. Of die handige lamp met bewegingssensor bij je voordeur.

Veelgestelde vragen over oplaadbare lampen

Oplaadbare lampen werken door elektriciteit op te slaan in een batterij, die vervolgens de lamp van stroom voorziet. De batterij is eenvoudig op te laden met een oplaadkabel. Oplaadbare lampen zijn populair vanwege hun verplaatsbaarheid en het feit dat ze geen constante toegang tot een stroombron nodig hebben, wat ze bijzonder handig maakt voor kamperen, noodsituaties, of als draagbare lichtbron in huis.