Duurzaam verlichten
Draadloos &. oplaadbaar
Geen vast stroompunt nodig
Draadloos & duurzaam verlichten
Logo Acculampen.nl

Lampen op batterijen

Verlichting op batterijen is ontzettend handig en zorgt voor enorme gemak. Zo kun je overal waar je wilt een lamp plaatsen. Ook wanneer er geen stroompunt of stopcontact in de buurt is. Naast lampen op traditionele batterijen, zijn er tegenwoordig steeds meer lampen met oplaadbare accu te vinden. Deze lampen laad je simpelweg op met een USB-C kabel, net zoals je smartphone. Dit betekent dat regelmatig batterijen kopen, vervangen en inleveren verleden tijd is. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook goed voor je portemonnee! Klinkt interessant?Hieronder vertellen we je meer over draadloze lampen op accu en batterijen.

Verschillende soorten lampen op batterij

Er zijn verschillende soorten lampen op batterij te verkrijgen. We zetten een aantal voorbeelden op een rij:

 • Tafellampen op batterijen
  Misschien wel de bekendste van allemaal: de tafellamp op batterij. Tafellampen zijn erg populair omdat je ze eenvoudig overal neerzet en dus snel extra licht en sfeer creëert op tafels, bureaus of nachtkastjes. Je plaatst een draadloze tafellamp simpelweg op de plek waar jij op dat moment extra (sfeer)verlichting wenst. De meeste tafellampen met oplaadbare batterij zijn ook geschikt voor buiten, waardoor ze ook veelvuldig worden ingezet in tuinen en op terrassen. Bekijk oplaadbare tafellampen
 • Wandlampen op batterijen
  Een voor veel mensen nog onbekende, maar steeds populairder wordende soort, is de wandlamp op batterij. Voor traditionele wandlampen is doorgaans stroomtoevoer vereist. Wanneer je deze stroomtoevoer niet hebt op de gewenste plekken, kun je dus geen wandlamp installeren. Althans, niet zonder eerst sleuven in je muur te frezen en stroomkabels te leggen. In deze situatie zijn wandlampen met oplaadbare batterij een uitkomst! Deze draadloze muurlampen installeer je eenvoudig op iedere gewenste plek, zonder gedoe met aanleg. De accu van onze wandlampen gaat tot wel 10 uur mee en laad je eenvoudig op met USB-C kabel. Bekijk oplaadbare wandlampen
 • Hanglampen op batterijen
  Andere veelgezochte draadloze verlichting zijn hanglampen op batterij. Dit type draadloze lampen zijn vooral erg populair voor buiten. Bijvoorbeeld onder overkappingen. Dankzij een oplaadbare accu of batterijen heb je voor deze lampen geen stroompunt of verlengsnoeren nodig. Je hangt de lampen daardoor simpel daar waar jij ze wilt.
 • Spotjes op batterijen
  Spotverlichting is eigenlijk overal inzetbaar. Met spotjes op batterij is dit helemaal het geval. Bij deze spotjes ben je namelijk niet eens meer afhankelijk van stroom. Zo plak je ze gewoon op iedere plek waar jij extra licht nodig hebt. Bijvoorbeeld boven je bed, in de kast of in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

De voordelen van verlichting op batterij

Lampen met accu zijn een verrijking voor ieder huishouden. Dit zijn de voordelen die draadloze lampen te bieden hebben:

 • Eenvoudig te installeren en gebruiken
 • Breed inzetbaar
 • Geschikt voor iedereen
 • Energiezuinig

Lampen met oplaadbare batterij kopen

Lampen op batterijen zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Bij Acculampen.nl vind je een breed assortiment verlichting met oplaadbare accu. Van oplaadbare wandlampen tot tafellampen en in de toekomst nog veel meer andere soorten draadloze verlichting. Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online. Bestel op werkdagen vóór 17:00 en je producten worden direct de volgende ochtend verzonden. Meer weten over batterij lampen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Veelgestelde vragen over lampen op batterij

De levensduur van een ledlamp op batterijen hangt af van verschillende factoren, waaronder het type batterij, de capaciteit van de batterij, de helderheid van de ledlamp en of er sprake is van energiebesparende functies zoals automatische uitschakeling. Bekijk altijd goed de productinformatie om erachter te komen hoe lang de lamp op batterij werkt.